Skład:
Kurczak (serce, mieso, watroba, szyja, zoladek) 56,0%;
bulion miesny 28,3%; wolo wina (mieso, nerki); 14,0%; mineraly 1,4%;
olej z lososia 0,20%; luski psyllium 0,10%
Skladniki analityczne w 1 kg:
Bialko
surowe (10,5 %); Zawartosc tluszczu (7,5 %); Wlókno surowe (0,5 %);
Popiól surowy (1,8 %); FWilgotnosc (79,0 %); Wapn (0,33 %); Fosfor (0,24
%); Energia metaboliczna na kg (4,5 MJ); Energia metaboliczna na kg
(1.080 kcal)
Dodatki dietetyczne w 1 kg:
Witamina
D3 (200 I.E.); Witamina E (51 mg); Tauryna (1.500 mg); Cynk (jednowodny
siarczan cynku) (15,0 mg); Mangan (Mangan(II)-sulfat,
Monohydrat) (3,00 mg); Miedz (glicynowy chelat miedzi(II), hydrat (w
postaci stalej)) (1,50 mg); Jod (bezwodny jodan wapnia) (0,75 mg)
Opakowanie: puszka 85g